Dag- og arbeidstilbud

Rana Arbeidssenter

Vi gir dag- og arbeidstilbud til deg med omfattende funksjonshemninger. Arbeidssenterets mål er å tilrettelegge for arbeid og andre former for aktivitet og skape et godt arbeidsmiljø for deg. Vi er inndelt i 4 avdelinger: 

Vedbua

Vi driver en stor vedproduksjon for salg. Vi tilbyr ved med god kvalitet  i små- og storsekker. Vår beliggenhet på Gruben gjør at det er kort vei for de fleste som bor i nærheten av Mo i Rana. 

Systua

Her tilrettelegger vi for tekstilproduksjon. Vi tar på oss forskjellige oppdrag fra privatpersoner, offentlige og private næringsliv. Vi syr blant annet bunadsposer, gryteunderlag og kjøkkentekstiler. Vi leverer også oppbevaringsmapper til førsteklassinger for en del skoler i distriktet.

Pakkeavdeling

Pakke- og monteringsavdelingen utfører deltjenester for privatpersoner og det lokale næringsliv i Rana. Eksempler kan være pakking og makulering av papir for en del kontorer. Vi utfører det kunden ønsker med høy kvalitet, god service og gunstige priser. Vi har stor arbeidskapasitet og tar imot det meste av oppdrag.

Dagsenter

Vi gir et tilbud til deg med omfattende funksjonshemninger gjennom sansestimulering som musikk og fysisk aktivitet. Det er viktig at du har innflytelse på egen hverdag og at den oppleves som meningsfylt. Trivsel og trygghet er viktige elementer på dagsenteret.

Oppfølging ut mot ordinære bedrifter

Vi har tilrettelegging og oppfølging for deg med omfattende funksjonshemninger som jobber i ordinære bedrifter. Oppfølgingen vil variere ut fra dine behov. 

 

Slik søker du helse og omsorgstjenester

 

Søk dagtilbud    Fullmakt skjema (PDF, 70 kB)