Meld om feil digitalt

Opplever du manglende brøyting eller strøing? Er det hull i asfalten, eller lekker det vann i gata der du bor? Kanskje er et kumlokk på avveie eller er en hekk i en hage så høy at det skaper farlige trafikksituasjoner? Dette og mer til kan du varsle fra om til Rana kommune ved å bruke en egen app eller via våre nettsider.
 

Alle med Android telefon, kan laste ned appen "Meld feil Rana kommune" til smarttelefonen sin. På den måten kan du melde fra om feil eller mangler direkte inn i driftsverktøyet til bydrift i Rana kommune. Det er den sikreste måten alle innbyggerne kan melde fra om feil på, hvis de ønsker å få noe gjort.

Slipper å ringe

Bruker du Meld feil Rana kommune-appen når du melder fra, vet vi som skal ordne opp alt vi trenger å vite. Du slipper å ringe til oss. Som bruker kan du følge med i appen på hvordan det går med din sak. Den kan bli avvist fordi ansvaret ikke er kommunen sitt, eller den må undersøkes nærmere. Men i de fleste tilfeller, ender det opp som en sak vi skal gjøre noe med. Sakene som kommer inn må også prioriteres, noe som betyr at i noen tilfeller kan det ta litt tid før saken blir ordnet opp i.

Hvis du ikke vil bruke appen kan du melde feil her: Meld feil