Nyheter

Flytter folkefesten til Nytorget

Flytter både målgang og lagpresentasjon

Værmeldinga varsler regn - masse regn – i Rana onsdag ettermiddag. Arctic Race of Norway (ARN) har derfor bestemt at lagpresentasjonen flyttes fra onsdag ettermiddag til torsdag formiddag før rittstart. I tillegg er målgangen flyttet fra øverst i Skansen til området ved Bunnpris på Langmoheia.

Slik blir buss-tilbudet under Arctic Race of Norway

Stengte veier fører til at en del bussavganger innstilles. 

Her er tidsrommene du bør la bilen stå

I forbindelse med Arctic Race of Norway-starten på Mo torsdag, blir det i perioder nær umulig å benytte bil.

Stengte veier og p-plasser under ARN

I forbindelse med Arctic Race of Norway blir det gratis parkering på ritt-dagen. Mulighetene til å parkere i sentrum vil imidlertid bli kraftig redusert hele ARN-uka, og på selve arrangementsdagen vil flere veier bli stengt. – Vår oppfordring er å gjøre som deltakerne i ARN; bruk sykkel denne dagen.

Feststemningen er nå garantert!

Programmet for folkefesten rundt Arctic Race of Norway i Mo i Rana begynner å falle på plass. Og det vi har i vente her er rett og slett for stort til ikke å deles:

ARN 2022 søker lokale helter! 🚴

Hei du! Vil du være en gledesspreder, muliggjører og trygghetssikrer på en av årets viktigste dager? Vil du bevise for en hel sykkelverden at her i Mo i Rana får vi til det vi vil?

De firhjulte ankommer!

Det motoriserte støtteapparatet for ARN 2022 har begynt å rulle inn i byen. Og i eneste riktige stil for et miljøbevisst arrangement som dette er det selvsagt nullutslipp som er målet her.

Mini Arctic Race - sykkelløpet for de minste

I år som i 2016 arrangerer SpareBank 1 Nord-Norge Mini Arctic Race - sykkelløpet for de minste - under ARN. Og her er en tidlig oversikt over løypen (et mer fancy kart er under utvikling ).

Program for hele Arctic Race of Norway 1. etappe

Det endelige programmet for Arctic Race of Norway 1. etappe er klart. Hva som skal skje og når finner du ut av her.