Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Smartpark

Jørgensen, Kari Endret:06.02.2019 13:02

Bruksanvisning på Smartpark+

  1. Trykk på on en gang. Da kommer det: START RANA
  2. Trykk en gang til. Da kommer summen som er igjen på Smartparken.
  3. Trykk en gang til. Da kommer det opp RA 1. Skal du parkere andre steder med andre soner så pil deg opp eller ned etter behov. Bak på Smartparken er det et klistermerke som viser hvor de andre sonene er.
  4. Trykk en gang til. Da kommer det opp en klokke som viser hvor lenge det er igjen til parkeringstiden går ut. Eks. parkerer du klokke 14.00 vil det stå 02.00 der. Det betyr at det er 2 timer igjen til klokken er 16.00 og at Smartparken slår seg av.
  5. Trykk en gang til. Da vil det komme en lang pipelyd som betyr at parkeringen har startet. Da vil RANA RA1 (eventuelt RA 2 eller RA 3 dersom du har endret parkeringssone) gå over skjermen og det vil komme opp tegn som viser 00.00.

Dette betyr ingenting, så ikke tenk på det. Det har ingenting med parkeringstiden å gjøre. Er det før kl 09.00 og etter kl 16.00 vil det komme opp klokketegn nederst til venstre. Det betyr at Smartparken er startet og at den starter å gå kl 09.00.

Når du skal stoppe parkeringen så trykk på off. Da vil det komme en lang pipetone som bekrefter at Smartparken er stoppet og slått av.

 

 

                                                                                                                       


     
Opprettet: 14.05.2013 11:13