Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Smartpark

Jørgensen, Kari Endret:02.01.2017 12:55

smartpark.pngSmartpark skal stå på RA1 22 kr/timen, RA2 for 22 kr/pr døgn.

Det er viktig at klokke og dato stemmer. Smartpark er innstilt på å telle ned mandag- fredag kl 09.00-16.00. Sommer og vintertid må stilles manuelt på Smartpark. Trenger du hjelp til dette eller har spørsmål kan du komme innom kontoret vårt som er på Rådhuset, Servicetorget eller ringe oss på telefon 75145333 / 90853093.

Det er mange fordeler med å benytte smartpark.

  • Man slipper mynt, verdikortet kjøpes på forhånd på Servicetorget eller hos oss på Mjølan.
  • Man betaler kun for tiden man står parkert.
  • Smartparken trekker bare mellom klokken 09.00-16.00
  • Det er ikke nødvendig å betjene parkeringsautomater eller parkometer.
  • Man slipper å passe tiden dersom man holder seg innenfor maksimum tillatt parkeringstid.
  • Smartparken har stort display, og er enkelt å betjene.

Verdikortene finnes i to størrelsen 450,- og 1600,-                                                            

 

Slik bruker du Smartpark

Slå på Smartpark, grønn knapp. Displayet vil vise "enter card", sett inn verdikortet. Smartpark går gjennom dag, klokkeslett og gjenstående beløp på verdikortet. Den vil så stoppe på RA1 eller RA2. Bruk piltastene til å velge rett sone. Eks RA1 for 22 kr/t. Trykk OK. Den vil nå vise "PULL CARD", trekk ut verdikortet. Nå blinker den valgt sone RA1 og 07:00. Parkeringen er startet. Smartpark vil blinke rødt om den ikke teller ned.

Still klokke og dato

Start Smartpark på vanlig måte, sett inn verdikort og vent til den stopper på sonevalg. Trykk så inn knappen med en klokke på, og hold i ca 1 sekund. Klokken vil nå vises i displayet. Bruk piltastene til å endre tall og klokkeknappen til å flytte markør. trykk OK (grønn knapp) for å lagre endringen.

Bruk samme fremgangsmåte for dato, når Smartpark stopper på sonevalg holdes klokkeknappen inne i ca 2 sek. Bruk piltaster til å endre tall og klokkeknapp til å flytte markør. For årstall holdes klokkeknappen inne i ca 3 sek. Husk å trykk OK (grønn knapp) for å lagre.

Hvis du skifter batteri kan Smartparken gå tilbake til fabrikkinnstillinger. Sjekk derfor klokke og dato.

Minus i beløp på kjøpt verdikort?

Smartpark trekker  pengene av verdikort i etterkant av utført parkering. Noe som betyr at hvis du bare har f.eks 5 kr på verdikort ved oppstart av parkering, vil du uansett kunne stå i f.eks 7 timer. Smartparken slår seg ikke av når de 5 kronene er brukt opp, den vil trekke overstått tid (beløp) når nytt kort settes inn.

Feilmeldinger

BANK - verdikortet er tomt. Kort kan kjøpes på Servicekontoret.

BATT - Svakt eller tomt batteri. Bytt batteri. Sjekk klokke og dato etter batteribytte. (obs noen batteri kan være tynnere enn de gamle, men ha samme dimensjon og navn. hvis dette er tilfelle må batteri polene inne i smartpark "vippes opp")

E009 - Smartkortet kan ikke leses. Kan skyldes skitne kontakter på verdikort, ødelagt verdikort eller kortleser. Denne feilmeldingen kan også komme om Smartpark er kald eller man setter inn kortet for fort.

 

 

 

                                                                                                                       


     
Opprettet: 14.05.2013 11:13