22 positive koronaprøver i forrige uke

Rana kommune registrerte 22 positive koronaprøver i forrige uke. 19 av disse er nærkontakter, mens tre har ukjent smittekilde. Dette er en svak stigning sammenlignet med uken før, da det var 15 positive prøver. Smitten er ikke lokalisert til en bestemt aldersgruppe eller et bestemt miljø.

Rana har hatt lave smittetall de siste ni ukene med 4-22 positive prøver per uke. Ingen er innlagt i Helgelandssykehuset med covid-19.

Har du symptomer eller er nærkontakt får du utlevert gratis testutstyr ved drop-in på testklinikken på Selfors. Testklinikken er åpen mandag til fredag mellom klokken 17:00-20:00.

Har du symptomer, er nærkontakt eller har testet positivt finner du informasjon om hva du bør gjøre på Rana kommune sine hjemmesider: Gå til koronasidene >>