Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Jobb i Rana kommune

Myhre, Ulla Mariann Endret:04.03.2021 08:48

Oversikt over ledige stillingerRekruttering


 

Om Rana kommune

Rana kommune er Norges fjerde største kommune. Mellom fjord og fjell finner du alt du kan tenke deg av naturopplevelser – hele året! Polarsirkelbyen Mo i Rana har over 26 000 innbyggere og er kommunikasjonssenter mellom øst og vest, nord og syd. Her møtes europaveier, fly, jernbane og båt.

Rana er vertskommune for Mo Industripark – en av landets største og grønneste industriparker. Grunnlaget for denne industrien er tilgang på mineraler, fornybar energi og høy kompetanse.

Midt i byen finner du Campus Helgeland – en motor for kompetanse, nyskapning og utvikling. Her finner du en rekke studietilbud i regi av Nord Universitet og Universitet i Tromsø.

Kompetanse er et nøkkelord for Polarsirkelkommunen. La Rana bli en plattform for din karriereutvikling!

Rana kommune er med sine 2 200 ansatte den største arbeidsplassen i kommunen. I kommunen kan du velge mellom mange ulike arbeidsplasser og arbeidsoppgaver. For eksempel innenfor skole, barnehage, omsorg, helse/sosial, tekniske tjenester eller administrasjon for å nevne noe.

I Rana kommune legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. Kommunen er IA-virksomhet, og legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.
Rana kommune lyser ut ledige stillinger via vår hjemmeside og annonsering i media.

 Vil du jobbe i en av våre barnehager?

 

Opprettet: 17.11.2016 06:59