Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

VAKU åpnet med et smell

Gisnås, Geir Endret:12.03.2018 10:39
vaku11%20kopi

​Ordfører Geir Waage åpnet årets Vinteraktivitetsuke for funksjonshemmede tirsdag kveld

​Ordfører Geir Waage åpent tirsdag kveld Vinteraktivitetsuka for funksjonshemmede i Meyergården Spektrum. Det 29. VAKU-arrangementet i rekken.

Nå venter noen spennende dager for de 202 deltakerne fra seks Nordlandskommuner på Skillevollen og på Meyergården, der dagens avsluttes med dans.

Torsdag er det avslutning, og der skal ordføreren være med på å dele ut premier.

VAKU åpent med middag på Meyergården Spektrum, og selveste sjefskokk Svein Jæger Hansen påse at deltakerne ble riktig godt traktert.

Og etter at primus motor Liv Karin Rørvik hadde innledet og presentert sine hjelpere så åpnet ordfører Geir Waage det som han selv karakteriserer som ett av kommunens flaggskip; Vinteraktivitetsuka for funksjonshemmede. Den 29. VAKU i rekken.

- Det er en stor glede for meg å åpne den 29. Vinteraktivitetsuka for Nordland her i Mo i Rana. Jeg ønsker de 202 deltakerne, hvorav 91 funksjonshemmede, fra 6 nordlandskommuner, hjertelig velkommen til Rana i praktfullt vintervær, sa ordføreren innledningsvis.

- Jeg vil spesielt ønske våre gjester fra vår russiske vennskapskommune Petrozavodsk hjertelig velkommen tilbake til oss!

- Jeg vil også takke Nordland fylke som også i år er med som hovedsponsor, slik de har vært i alle år. I tillegg er det en rekke lokale bedrifter og sponsorer som støtter dette viktige arrangementet. En varm takk også til dem. VAKU Nordland samarbeider med Polarsirkelen vgs som stiller med 92 elever fra helse- og sosialfag, og idrettsfag. I tillegg er Frikult samarbeidspartner på utøvelse og gjennomføring av VAKU.

- Glede, samhold og lek er sentralt i Vinteraktivitetsuka, hvor glede og hjertevarme står i sentrum. 

- Om en skal dømme etter tidligere SAKU- og VAKU-arrangementer vil det ikke mangle på verken glede eller hjertevarme. Dere vil i noen dager framover sette preg på byen på en positiv måte – jeg håper dere klarer å smitte godt humør over på alle ranværingene i disse dagene, sa ordføreren som håpet deltakerne også fikk sett seg litt rundt i byen som vi er så stolte av. 

- Jeg ønsker arrangør og deltakere lykke til, og erklærer herved VAKU Nordland 2018 for offisielt åpnet!

Deretter fyrte arrangøren av konfetti-kanonen, som med et smell forsynte lokalet og enkelte av deltakerne med fargerik konfetti.

Så lokket dunkende disco-rytmer og et fargerikt lysshow deltakere, ledsagere, fabeldyr og frivillige ut på danesgolvet. Og; det er sjelden å se at noe blir så godt mottatt som årets VAKU-åpning.

Vaku_10 kopi.jpgvaku_05 kopi.jpg
Primus motor Liv Karin RørvikOrdfører Geir Waage åpnet det 29. VAKU; "ett av kommunens flaggskip"
vaku_04 kopi.jpgvaku_03 kopi.jpg
Konfettikanonen startet VAKU med et smellOg så var det disco, og deltakerne var ikke vonde å be


Opprettet: 06.03.2018 21:59