Temakafé for berørte av kreft

Olsen, Connie Slettan Endret:04.12.2019 20:28
frivillige%201

Mange frivillige stiller opp for å gi dette tilbudet. Foto: Synnøve Edvardsen Valla.

Onsdag 11. september åpnes et nytt tilbud i Rana for personer som på en eller annen måte er berørt av kreft.

​Er du rammet av kreft, pårørende eller etterlatt? Da ønskes du velkommen til temakafé på Frivillighetens Hus i Sørlandsveien. Temakafeen skal være en møteplass for alle som er berørt av kreft og som ønsker å treffe andre mennesker i samme situasjon.

Ulike tema
- Vi vil ta opp ulike temaer rundt kreft, det å leve med kreft, og livet videre etter kreftbehandling. Sykdommen har mange ansikt, men mange av utfordringene er like. Kom innom og få en kopp kaffe og noe å bite i. Her vil du treffe andre som vet hvordan du har det, oppfordrer kreftkoordinator i Rana kommune, Synnøve Edvardsen Valla.

Sju kafeer før jul
Temakafeen er et nytt tilbud, og 11. september kl. 18.00 åpnes dørene for aller første gang. Og det kommer flere muligheter. Videre fram mot nyttår blir det arrangert kafeer 25. september, 9. oktober, 23. oktober, 6. november, 20. november og 4. desember.

Frivillige
Temakafeen er et samarbeid mellom Pasientforeningene i Rana, Termik Rana og Rana kommunes kreftkoordinator, og vil bli drevet av frivillige som ønsker å gi av sin tid til dette. Det er ingen påmelding, og tilbudet er gratis.

Les mer om temakafeen:

icpdfflyer Temakafe for alle som er berørt av kreft - Høst 2019-1.pdf