Sven Henriksen hovedtaler 17. mai

Gisnås, Geir Endret:27.03.2018 10:00
sven%20henriksen

​Sven Henriksen blir årets 17.mai-taler i Mo i Rana. (Foto: Lars Solbakken)

​Skuespiller Sven Henriksen ved Nordland Teater blir årets 17.mai-taler i Mo i Rana.

​Årets 17.mai-arrangement nærmer seg med stormskritt, og Rana kommune er i ferd å legge det omfattende puslespillet som må være klart.

En av de viktigste brikkene er nå på plass. Årets hovedtaler er Sven Henriksen. For tiden opptatt med Ibsens "Lille Eyolf". Henriksen er en aktiv samfunnsdebattant, til glede for mange - og til irritasjon for andre. Akkurat slik en samfunnsdebattant skal være. I år skal han få boltre seg på kommunens talerstol på balkongen på Mo samfunnshus for de som møter opp på Rådhusplassen.

Det vil for øvrig bli sendt ut forespørsler fra kommunen over påske til FAUene ved skolene, slik at vi også i år kan samordne de lokale arrangementene med hovedarrangementet som avsluttes med Sven Henriksens tale for dagen.

Det vil ikke bli noen vesentlige endringer fra fjorårets arrangement.

17%20mai%20kopi

Opprettet: 27.03.2018 09:39