SLT-koordinatoren på plass

Gisnås, Geir Endret:25.09.2019 14:48
Rune%20Bang_03%20kopi

​SLT-koordinator Rune Bang hadde sin første arbeidsuke i Rana kommune denne uka

​Rune Bang er på plass som SLT-koordinator i Rana kommune. Han etterfølger Ronny Arras.

​- En vesentlig del av min jobb blir å samordne rus- og kriminalitetsforebyggende tiltak i Rana. Derfor anser jeg det som svært viktig å komme i gang med faste møter med alle samarbeidende etater, forteller Rune Bang.

Han understreker at det er viktig å jobbe tverrfaglig for å løse utfordringer som er knyttet til kriminalitet.

- Videre blir det i år som i fjor et prosjekt med foredrag for elever ved alle 8. klasser i Rana, inkludert deres foreldre. Tema vil være rus, nettvett og seksuelle overgrep. Dette er et samarbeid mellom kommunen ved utekontakten og familietjenesten, samt politiet. Jeg vil delta både i planleggingen og utførelsen av dette.

- I tillegg blir det å sette seg godt inn i relevante rapporter og statistikker i forhold til kriminaliteten i Rana. Dette slik at kommunen skal få et så godt grunnlag som mulig i forhold å kunne stake ut fremtidige prioriteringer, sette inn relevante tiltak og eventuelt iverksette nye prosjekter.

- Jeg har også satt meg som et mål å reise rundt til alle samarbeidene etater og hilse på. Rett og slett for å vise ansikt og bli litt kjent med de som jeg fremover skal samarbeide tett med, forteller Rune Bang som virkelig ser fram til å komme ordentlig i gang med arbeidet. (SLT=Samordning av lokale rus- og kriminalitetsforebyggende tiltak)

Rune Bang_01 kopi.jpg

Opprettet: 25.09.2019 14:39