Søknad om hybel ved Nord Norsk student og elevheim i Oslo

Jørgensen, Kari Endret:06.04.2021 09:22 Emneord (los) Forsiden
logo%20Nord-Norsk%20studenthjem

​Studenthjemmet er et tilbud for studenter, elever og lærlinger under utdanning i Oslo med adresse i Nord-Norge. Rana kommune har tildelingsrett til 2 plasser.
Du kan søke bolig gjennom hele året, men hovedinntaket og innflytt skjer hvert år den 15. august. Søknadsfristen for hovedinntaket er 20. juni årlig.

Hva er Nordnorsk student- og elevhjem (NNSE)?

Huset er et tilbud for studenter, elever og lærlinger under utdanning i Oslo, med adresse i Nord-Norge.
Nordnorsk Student- og elevhjem består av 3 blokker med 149 utleieenheter.

Hvem kan søke?

Studenter, lærlinger og elever kan søke.
Ved ledig kapasitet kommer imidlertid den nordnorske hjertevarmen fram, da kan også studenter fra andre kanter i landet/verden søke.

Hva er en tildelingskommune?

Nordnorsk Student- og elevhjem ble bygget i 1960. I Nord-Norge var det en rekke kommuner som kjøpte tildelingsrett for studenter fra sin kommune. Dette betyr at kommunene, etter ulike kriterier, kan tildele den som blir prioritert, å få en plass på huset. Rana kommune har 2 plasser med tildelingsrett.

Hvordan søker jeg?

Du kan søke bolig gjennom hele året, men hovedinntaket og innflytt skjer hvert år den 15. august. Søknadsfristen for hovedintaket er 20. juni årlig. Mer informasjon og søkandsskjema finner du på:
Alle må søke på nytt hvert år.

Du kan søke på restplasser gjennom hele året utenom hovedinntaket. Kontakt oss for mulige restplasser på tlf. 22 23 34 51 eller e-post hybel@nnse.no

Opprettet: 03.04.2017 14:14