Søknad om hybel ved Nord Norsk student og elevheim i Oslo

Jørgensen, Kari Endret:25.05.2020 00:17 Emneord (los) Forsiden
Logo%20Nord-Norsk%20student%20og%20elevhjem

​Studenthjemmet er et tilbud for studenter, elever og lærlinger under utdanning i Oslo med adresse i Nord-Norge. Rana kommune har tildelingsrett til 2 plasser.
Søknadsfrist er den 25. mai.

Hva er Nordnorsk student- og elevhjem (NNSE)?

Huset er et tilbud for studenter, elever og lærlinger under utdanning i Oslo, med adresse i Nord-Norge.
Nordnorsk Student- og elevhjem består av 3 blokker med 149 utleieenheter.

Hvem kan søke?

Studenter, lærlinger og elever kan søke.
Ved ledig kapasitet kommer imidlertid den nordnorske hjertevarmen fram, da kan også studenter fra andre kanter i landet/verden søke.

Hva er en tildelingskommune?
Nordnorsk Student- og elevhjem ble bygget i 1960. I Nord-Norge var det en rekke kommuner som kjøpte tildelingsrett for studenter fra sin kommune. Dette betyr at kommunene, etter ulike kriterier, kan tildele den som blir prioritert, å få en plass på huset.
Rana kommune har 2 plasser med tildelingsrett.

Hvordan søker jeg?

Du kan søke bolig gjennom hele året, men hovedinntaket og innflytt skjer hvert år den 15. august.

Alle må søke på nytt hvert år.

Du kan søke på restplasser gjennom hele året utenom hovedinntaket. Kontakt oss for mulige restplasser på tlf. 222 33 451 eller e-post hybel@nnse.no

For mer informasjon og søknadsskjema se http://nnse.no

studenthybel.jpg

Opprettet: 03.04.2017 14:14