Rana ble Årets kommuneadministrator

Gisnås, Geir Endret:08.11.2019 13:07
årets%20kommuneadm%20kopi

​Årets kommuneadministrator Visma flyt barnehage.

​Rana kommune har fått prisen som "Årets kommuneadministrator for Visma flyt barnehage".

Kommunen fikk prisen under årets brukerkonferanse.

Rana kommune byttet leverandør av digitalt barnehagesystem til Visma Flyt Barnehage fra 01.01.2019.

Dette systemet ble brukt under hovedopptaket til barnehageåret 2019-2020 og tok seg i første rekke av søknadsbehandling, digital utsending av tilbud om barnehageplass og digitale svar fra foresatte.

Systemet har høy sikkerhet og foresatte kan laste opp dokumenter med sensitivt innhold når de søker barnehageplass.

Systemet er under utvikling og stadig nye ting vil komme fremover.

Eksempel på det er digital oppsigelse  av barnehageplass, epost/app for kommunikasjon med foresatte, app for ansatte slik at de kan logge ankomst og levering av barn m.m., arkivering av søknader, tilbud og svar i kommunens arkivsystem.

Det jobbes også med å utvikle systemet slik at det også kan tas i bruk som et pedagogisk verktøy.

Rana kommune er også medspiller i leverandørens prosjekt for et mer automatisk barnehageopptak.

visma-britt kopi.jpg
Britt Karin Haugen mottok prisen på vegne av Rana kommune
vismapris til Rana kommune kopi.jpg
Da nyhet kom til Mo ble det kak'fæst og blomster på rådhuset. Fra venstre Steinar Østerdal (prosjektleder for innføring av Visma-prosjektet i Rana kommune), Mona Pedersen Bjørkmo, Hilde Pedersen og Rune Botten. De tre siste ved avdelingen for oppvekst og kultur.
Opprettet: 08.11.2019 12:40