Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny
  • Siste

Rana barneverntjeneste trenger fosterhjem

Jørgensen, Kari Endret:02.06.2021 08:42
avlastningsfamilie

Ta kontakt med Rana barneverntjeneste dersom du er interessert.

​Har du engasjement, kjærlighet og husrom?
Rana barneverntjeneste trenger fosterhjem til NN, som er i slutten av barneskolealder.

NN er snart ungdom, og går en spennende tid i møte. Dere som fosterhjem vil være et viktig bidrag for å veilede, støtte og bidra til en positiv utvikling for ham.

NN trenger en familie som kan vise han forståelse og være der for han også når han strever. NN trenger trygge voksne som han kan finne på hyggelige ting sammen med. Han liker å gjøre ting sammen med voksne, men trenger ofte litt ekstra motivasjon for å delta. NN elsker å være på kjøkkenet, noe som kan være en fin arena for å snakke om dagen, bli kjent og knytte bånd.

NN er kvikk og smart. Samspill med jevnaldrende og voksne på skolen har gjort skolehverdagen vanskelig. Tett oppfølging av skole og skolearbeid må påregnes. NN har utfordringer i samspill med jevnaldrende, men i noen sammenhenger går det bra. Når NN opplever noe urettferdighet eller vanskelig kan han gi uttrykk for det.

NN trenger et fosterhjem med to voksne som er trygge og som kan sette tydelige, forutsigbare grenser. Barneverntjenesten tilbyr veiledning på dette, slik at det blir forutsigbart både for voksne og barn. Oppfølging på BUP må også påberegnes.

Fosterhjemmet bør helst ikke ha hjemmeboende barn under 16 år. En av de voksne i hjemmet må ha anledning til å være frikjøpt så lenge NN har behov for tilgjengelige voksne.

Ta kontakt med Rana barneverntjeneste på tlf.: 75146600 eller 95254197 dersom du er interessert i å vite mer om oppdraget.

 Alle som påtar seg oppdrag via barneverntjenesten må signere taushetserklæring, fremvise politiattest ikke eldre enn tre måneder, og gå gjennom en godkjenningsprosess.


Opprettet: 01.06.2021 11:44