Nytt system for timebestilling for koronatest

Olsen, Connie Slettan Endret:19.10.2020 09:19
testklinikken

​Nå kan du bestille time for koronatest direkte, og til et tidspunkt som passer deg.

​Rana og Hemnes kommuner innfører et nytt timebestillingssystem for koronatesting. Innbyggere som trenger koronatest, finner en knapp på kommunens hjemmeside hvor det står: «Bestill time til testing». Du velger selv tidspunkt, logger inn med BankId og følger instruksjonene. Foreldre kan bestille time på vegne av sine barn.

Her kommer du direkte inn til timebestillingen.

Mer effektivt
Det nye systemet blir mye mer effektivt enn dagens timebestilling på sms. Folk slipper å vente på å få tildelt time, og de velger selv time på et tidspunkt som passer. I prosessen blir du bedt om å svare på en del spørsmål om symptomer og om du har vært utsatt for smitte. Denne informasjonen blir svært nyttig for kommunen ved en eventuell smitteoppsporing.

For deg som ikke har BankId
Innbyggere som ikke har BankId må foreløpig henvende seg til sin fastlege, som kan henvise til testklinikken.

Opprettet: 15.10.2020 19:13