Nye Båsmo skole

Olsen, Connie Slettan Endret:13.06.2019 11:26
Båsmoskisse

Skogen har vært inspirasjonskilde i arbeidet med nye Båsmo skole.

​Som en del av kommunens skoleløft skal det bygges en ny barneskole på Båsmo. Arbeidet skjer parallelt med planleggingen av ny skole på Gruben. Slik tar kommunen ut synergier som vil gi økt fremdrift og redusert ressursbruk. Gruben skole skal stå ferdig til skolestart 2021/2022. Båsmo barneskole vil være innflyttingsklar ca. ett år etter.

Skogen har vært en inspirasjonskilde i planleggingen. Skolen blir bygget i tre, og skogen vil bli bevart som en viktig del av uteområdet.

Skissen viser i hovedtrekk hvordan skolen blir seende ut, men det vil bli gjort mindre justeringer for å tilpasse bygningen til behovene. Arbeidet med rom- og funksjonsprogrammet er i gang i tett dialog mellom arkitekt og skolen.

Båsmo skole, amfi.jpg

Forslag til hvordan amfiet kan bli.
Båsmo snittegning.jpg

​Snittegning av Båsmo skole.

Opprettet: 13.06.2019 09:06