Mo aktivitetshus åpnet tirsdag

Gisnås, Geir Endret:10.04.2018 15:08
Hege%20Mørk%20kopi

​Prosjektleder Hege Mørk var overveldet over at så mange hadde funnet veien til åpningen av Mo aktivitetshus tirsdag

​Det var ikke sitteplasser til alle da Mo aktivitetshus ble åpnet tirsdag. Med de som underholdt var det over 170 frammøtte, kunne en overveldet prosjektleder Hege Mørk konstatere.

​Varaordfører Linda Veronika Eide gjorde det innledningsvis helt klar at "det skal være godt å være pensjonist i Rana!

- Rana kommune skal være en god plass å bo for alle i alle aldergrupper. Mo aktivitetshus er et veldig godt tiltak for å gi seniorer i alle aldre et tilbud som bidrar til bolyst.

Dette blir en samlingsplass for alle som ønsker selskap og det legges opp til forskjellige aktiviteter. Det kommer til å bli et mangfoldig tilbud med bla kurs, trening, treskjæring, maling og dans.

Aktivitetssenteret blir et knutepunkt for aktivitet og glede, kreativitet og hverdagsmestring.

Vi vet at mange eldre kan føle seg ensom og etter endt yrkesliv kan det være vanskelig å ta del i et sosialt felleskap. Bare det å ha noen å spise middag sammen med av og til er utrulig viktig.

Det er takket være Hege Mørk at dette er kommet i stand. Hun er full av ideer og planer og vil nok sette preg på dette nye tilbudet.

Mo aktivitetshus er et prosjekt mellom Rana Frivilligsentral, Rana Kulturskole, Polarsirkelen videregående skole, pensjonistforeninger og Rana kommune. Med så mange dyktige aktører og en motivert og dedikert prosjektleder er jeg sikker på at dette blir veldig bra.

Jeg har hørt at Hege har både gledet og gruet seg til denne dagen, jeg håper hun blir fornøyd, sa varaordføreren som gratulerte med dagen og ønsket lykke til!

Her kan du lese mer om Mo aktivitetshus

Lyngheim barneskole kopi.jpgHege1 kopi.jpg
1. klasse ved ​Lyngheim barneskole sang under åpningen.Prosjektleder Hege Mørk var overveldet over hvor mange som hadde tatt turen til åpningen.
Forfatter.jpgSaksofon og piano kopi.jpgVaraordfører Linda kopi.jpg
Forfatter Mona Eidem leste en novelle fra egen produksjon. Den ble godt mottatt.Astrid Aarthun og Oddrun Solberg fra Rana kulturskole underholdt på saksofon og piano.Varaordfører Linda Veronika Eide gratulerte med dagen og ønsket lykke til med det videre arbeidet.
Mo aktivitetshus1 kopi.jpg
Da det formelle var unnagjort var det kaffe og kaker til de frammøtte. Her blir det massevis av gode tilbud å boltre seg i framover.
Opprettet: 10.04.2018 13:39