Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny
  • Siste

Livesending erstatter åpen dag på brannstasjonen

Kvitnes, Bjørn Endret:20.09.2020 00:13
livesending-plakat-dato

​Bjørnis er kjempeglad. Selv om det ikke blir åpen dag i år, får han møte barn i hele landet i en livesending fra hovedbrannstasjonen i Trondheim.

​Bjørnis har vært veldig lei seg. Det blir ikke åpen dag på brannstasjonen i år.

Men nå er Bjørnis glad igjen. På lørdag den 19. september skal han lede en livesending på Facebook og Youtube fra hovedbrannstasjonen i Trondheim. Dette blir en super erstatning for åpen dag på brannstasjonen.

Bjørnins gleder seg veldig og håper at nettopp du vil se på.

Lørdag 19. september skulle det bli åpen dag på brannstasjon, der barna skulle få kjøre med brannbil, hilse på Brannbamsen Bjørnis og være med på mange andre aktiviteter. Det blir det dessverre ikke noe av. Korona-pandemien setter en stopper for større publikumsarrangement og dermed er den tradisjonelle Åpen dag avlyst.

Som erstatning for den tradisjonelle Åpen dag arrangeres det i år en livesending på Facebook og YouTube, og Brannbamsen Bjørnis har fått jobben som vert. I sendingen blir det innslag fra flere brannstasjoner der seerne får være med på slokkeøvelse, redning fra stigebil, teste ut brannslanger og mye annet gøy.

Åpen brannstasjon har vært et fast innslag i Brannvernuka i mange år. Årlig gjennomføres det åpen dag på rundt 350 brannstasjoner i Norge, og på et vanlig år samler arrangementet 250.000 besøkende på landsbasis. På Åpen brannstasjon er konkurranser, slokkedemonstrasjoner og brannbiler noe av det de besøkende kan oppleve, og mange steder får barna også hilse på Brannbamsen Bjørnis.

Brannvernuka er en nasjonal kampanje med fokus på brannsikkerhet. Formålet med Brannvernuka er å bevisstgjøre nordmenn om brannfaren i en tid på året da antall boligbranner vanligvis øker.

Du kan lese mer om livesendingen på Brannvernforeningen sin Internettside: https://brannvernforeningen.no/nyheter/2020/09/livesending-erstatter-tradisjonell-apen-dag-pa-brannstasjonen/

Opprettet: 15.09.2020 09:41