Bli med å utform vår nye hjemmeside

Olsen, Connie Slettan Endret:09.10.2019 14:35
hjemmeside

Rana kommune skal utvikle ny hjemmeside. Til dette arbeidet ber vi om hjelp fra deg som innbygger og bruker av våre tjenester.
Her kan du melde deg på. Påmeldingsfrist er søndag 13. oktober.

Du kan også ringe for påmelding til 75 14 50 00.

Kan du ikke delta, men ønsker å bidra med innspill? Send oss e-post; kommunikasjon@rana.kommune.no

​Vår hjemmeside rana.kommune.no har behov oppgradering og mangler mye av det vi ønsker å tilby deg som bruker. Har du synspunkter på hvordan en kommunal hjemmeside bør være, hva den bør inneholde, eller ideer til hvordan den kan utformes? Hvilke behov har du?

Idédugnad 16. oktober
Onsdag 16. oktober kl. 18.00 inviterer vi til felles idédugnad i kommunestyresalen. Her vil du få dele dine tanker, ideer og forventninger i små arbeidsgrupper. Alle innspill fra gruppene vil vi ta med i det videre arbeidet mot ny hjemmeside.

Det blir enkel servering.

Velkommen!

Opprettet: 01.10.2019 08:37