Høring av revisjonsdokument for regulering av Rauvatn med Ildgrubfossen kraftverk i Rana kommune

Nilsen, Dag Arnfinn Endret:21.07.2021 09:51
Revisjon%20HK

​Revisjonsdokument

​NVE har i brev av 26.06.2020 vedtatt at vilkårene for følgende konsesjon skal revideres:
- Kgl. res. av 21.12.1967: Tillatelse til å erverve fallrettigheter i Tverråvassdraget i Rana kommune og til regulering av Rauvatn mv.

​På bakgrunn av innspill om forhold i Tverråvassdraget, som kom i forbindelse med høring av revisjonsdokumentet for reguleringen av Bjerka-Plura, og føringer fra NVE, har Helgeland Kraft Vannkraft AS utarbeidet er revisjonsdokument som bl.a. beskriver reguleringen og kraftverket og vurderer de ulemper man er kjent med.

Revisjonsdokumentet legges nå ut til offentlig ettersyn. Revisjonsdokumentet og høringsuttalelsene til dette vil utgjøre en viktig del av grunnlaget for å fastsette reviderte vilkår.

Alle som har meninger om saken, kan sende uttalelse på én av følgende måter:

• via skjema for uttalelser som ligger på NVE sine internettsider
  • via e-post til uttalelse@nve.no (merk e-post med "Høringsuttalelse" og saksnummer 201911759 i emnefeltet, og oppgi navn og organisasjonsnummer i innledningen om du representerer en virksomhet)
  • via brev til NVE, postboks 5091, Majorstuen, 0301 OSLO.
Frist for å sende uttalelse er 20. oktober 2021

(Papirversjon av revisjonsdokumentet ligger også utlagt på rådhusets Servicetorg til gjennomsyn)

Brv

Opprettet: 20.07.2021 12:48