Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny
  • Siste

Endret informasjonsside om korona

Olsen, Connie Slettan Endret:16.04.2020 09:35
hjemmeside%20for%20korona

Rana kommunes nettside om koronapandemien.

Rana kommune har endret nettsiden om koronapandemien for å bedre informasjonen ut mot publikum.​

​Den massive informasjonen om korona og stadig endrede retningslinjer har gjort det vanskelig for publikum å orientere seg om pandemien. Vi har derfor endret kommunens hjemmeside for å gjøre informasjonen lettere tilgjengelig. På hovedsiden har vi sortert bedre informasjonen fra kommunen, Folkehelseinstituttet og regjeringen. 

Søk svar på hjemmesiden
Vi har også oppdatert siden med spørsmål og svar. Kommunen opplever stor pågang på telefon, e-post og sosiale medier om hvordan publikum skal forholde seg til det som skjer. For å håndtere dette på en best mulig måte vil vi prioritere å holde nettsiden om koronapandemien oppdatert og fylle på med spørsmål og svar. Vi oppfordrer derfor publikum om å søke svar på spørsmålene her før dere henvender dere til kommunen.

Nødvendig legehjelp
Det samme gjelder henvendelser til våre helsetjenester. Pågangen er spesielt stor på legevakten. For å sikre at de som trenger nødvendig legehjelp kommer gjennom på legevakttelefonen, oppfordrer vi publikum til å finne svar på hjemmesiden. Det er også mulig å ringe koronatelefonen på 815 55 015.  

Vi takker for forståelsen og hjelpsomheten i den krevende situasjonen vi alle står i nå.

Opprettet: 16.03.2020 13:46