Drømmestipend 2020

Osmo, Marit Endret:10.01.2020 14:15
Marthe

​Snart går fristen ut for å søke på årets Drømmestipend. Er du en ung kulturutøver innen dans, musikk, teater, visuell kunst eller skapende skriving, og bærer på en drøm har du nå sjansen til å vinne kroner 15 000.

Er du født mellom 2000 og 2007 kan du søke på Drømmestipendet via Rana kulturskole. Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner - til sammen én og en halv million kroner. Stipendordningen er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping.

Les mer om stipendordningen https://www.drommestipendet.no/vil-du-soke/
Søknadsfrist er 20. januar 2020.

Send søknadsskjema til rektor ved Rana kulturskole: kristine.ronning@rana.kommune.no.
Både enkeltpersoner og grupper kan søke.

Bildet er hentet fra fjorårets tildelingsarrangement der Marte Tomassen fikk Drømmestipend. Her står hun i midten sammen med Lars Emil Johannessen fra Norsk kulturskoleråd, ordfører Geir Waage, stolt rektor i kulturskolen Kristine Rønning og Trond Olav Aspetun fra Norsk Tipping.
Drømmestipend%20H

Ønsker du å lese mer om Drømmestipendvinnere fra Rana? Her finner du tidligere Drømmestipendvinnere.

Opprettet: 02.01.2020 15:06