Dinutvei.no - Nasjonal nettportal om vold i nære relasjoner og voldtekt

Jørgensen, Kari Endret:16.04.2018 10:07
eldre%20mann%20foto%20dinutveino

​Har du vært utsatt for – eller kjenner noen som har vært utsatt for vold i nære relasjoner, voldtekt eller andre seksuelle overgrep? Nettstedet  Dinutvei.no  er en nasjonal nettportal med god informasjon om hjelpetilbud, støttegrupper og hvordan man skal få tak i hjelp når noen har vært utsatt for krenkende og vonde opplevelser.

Dinutvei.no er en nasjonal veiviser ved vold i nære relasjoner, voldtekt og andre seksuelle overgrep, og driftes av Nasjonalt
kunnskapssenter om vold og traumatisk stress, NKVTS, på oppdrag fra Justis‐ og beredskapsdepartementet.
dinutvei.no finner utsatte, utøvere, pårørende og fagfolk oversikt over hjelpetilbud i hele landet, informasjon om vold og
overgrep samt en spørsmål‐ og svartjeneste.

I Rana er det også gode hjelpetilbud, både for direkte hjelp, og være en vei inn i hjelpesystemet. Sykehuset har overgrepsmottak, og i kommunen har vi legevakt, tlf. 116117, Krisesenter  tlf.75144944 mail: Krisesenteret@rana.kommune.no

og Psykososialt Kriseteam, tlf 75146320.

Etter kl. 16.00 aktiveres kriseteamet gjennom legevakt, Politi eller Helgelandssykehuset.

Opprettet: 16.04.2018 09:56