Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny
  • Siste

Beredskapsdagen 2020

Myhre, Ulla Mariann Endret:27.02.2020 18:13
Beredskapsdagen%202019%20Publikum

Rana kommune har gleden av å invitere beredskapsaktører og andre samarbeidsparter til «Beredskapsdagen 2020 – Vær forberedt». 

Dagen avholdes den 27. februar 2020 i auditoriet på Campus Helgeland.

Også i år samarbeider vi med Nord Universitet, og inviterer sykepleiestudentene som går siste året i Rana, til denne dagen.

Målet med dagen er å styrke samarbeidet og få kunnskap om oppgaver, roller og planverk for nødetater, frivillige, private og andre aktører. Tiltaket utføres som et ledd i Rana kommunes helhetlige samfunnssikkerhetsarbeid.

Vi kan nevne at vi denne gangen får besøk av varaordføreren i Askøy, som skal fortelle om deres håndtering av vannkrisen. Rana Blad og Radio Rana er invitert til å fortelle hvordan de jobber med beredskap. Psykologspesialist Ingrid Lorentzen Kildal skal fortelle om barn i kriser, kommunikasjonssjef Connie Slettan Olsen forteller om hvordan vi kan unngå informasjonskriser og restverdiredning vil også bli et tema. Det endelige programmet vil bli publisert så snart det er klart. 

Vi ønsker dere velkommen til en spennende dag der dere kan knytte kontakt med andre beredskapsaktører og få ny kunnskap om beredskapsarbeid.

Påmeldingsinformasjon

Sted: Nord Universitet, Campus Helgeland, auditoriet.
Klokken: 09.00 -  ca.15.30
Bindende påmeldingMeld deg på her.  
Påmeldingsfrist: 20.02.2020
Kontaktinformasjon: Ulla Myhre, Beredskapskoordinator, tlf. 473 38 456


Program​

Beredskapsdagen 2020 "Vær forberedt"

Klokkeslett

​Program

​09.00-09.10 (10 min)Velkommen - Ordfører  
​09.10-09.55 (45 min)"Vannkrisen på Askøy – utfordringer og erfaringer" - Askøy kommune v/Varaordfører Bård Espelid 
​09.55-10.25 (30 min)

Pause​​

​10.25-11.05 (30 min)​Hvordan unngå en informasjonskrise?

- Krisen inntreffer. Informasjonsbehovet er enormt. Hvordan håndterer vi det?​ ​​Rana kommune v/Kommunikasjonssjef Connie Slettan Olsen 

​11.05-11.50 (45 min) Matpause
​11.50-12.20 (30 min)Restverdiredning (RVR) "Viktigheten av førstehjelp etter branner, vannlekkasjer eller andre skader» - Finans Norge forsikringsdrif v/Fagsjef bygningsdrift Ove Brandt
12.20-12.50 (30 min)​Radio Ranas rolle som informasjonskanal i krisesituasjoner. Radio Rana v/Helge Jakobsen og Sigbert Fryxell, styreleder i lokalradioens venner
​12.50-13.05 (15 min)​Pause
Kl. 13.05-13.35(30 min)​
Hvordan snakke med barn om kriser (katastrofer). Rana kommune v/psykologspesialist Ingrid Lorentzen Kildal
​13.35-14.20 (45 min)Medaljenes bakside - NVIO Rana (Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner) v/Per Jacob Solhaug, leder avd. Rana og omegn

14.20

Slutt og vel hjem!​

Det tas forbehold om endringer i programmet og klokkeslettene.

Følg lenken for å melde deg på - påmeldingsfristen er satt til 20.02.2020​


Opprettet: 09.01.2020 09:05