Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Dagtilbud

Johansen, Lill Iren Endret:29.05.2019 09:06

Rana Arbeidssenter 

Vi gir et dag- og arbeidstilbud til voksne personer med omfattende funksjonsvansker. Arbeidssenterets mål er å tilrettelegge for arbeid og andre former for aktivitet for sine brukere, samt skape et godt arbeidsmiljø.  Vi ønsker at den enkelte kan utvikle seg og fungere optimalt i arbeid og sosial sammenheng. 

Rana Arbeidssenter er inndelt i 4 avdelinger :

Vedbua

Vi driver en stor vedproduksjon for salg. Det er ved med ypperlig kvalitet og pris. Vi kan tilby ved i tradisjonelle 40L småsekker, og i storsekker. Vår beliggenhet på Gruben gjør at det er kort vei for de fleste som bor i nærheten av Mo i Rana.

Ved kjøp og henting av ved låner vi ut tilhenger slik at du enkelt kan frakte veden dit du trenger den.​

images?q=tbn:ANd9GcR7Mh-Obptw8H4lfopu-hPGYKANnKX9Wkb-52BlpayY8rgICKUJuA

Systua

Her tilrettelegger vi for tekstilproduksjon. Vi tar på oss forskjellige oppdrag fra privatpersoner, offentlige og private næringsliv.

Vi syr blant annet bunadsposer, gryteunderlag, kjøkkentekstiler og gardiner. Vi leverer også oppbevaringsmapper til førsteklassinger for endel skoler i distriktet.

Pakkeavdelingen

Pakke- og monteringsavdelingen utfører deltjenester for privatpersoner og det lokale næringsliv i Rana.
Eksempler kan være pakking, sveising og makulering av papir for en del kontorer. Vi utfører det kunden ønsker med høy kvalitet, god service og gunstige priser. Vi har stor arbeidskapasitet og tar imot det meste av oppdrag. 
 

Dagsenter

Vi ønsker at alle skal kunne utvikle, vedlikeholde og nyttiggjøre seg egne ferdigheter og kunnskap på en best mulig måte. Trivsel, sosial omgang, trygghet, respekt og mestring er viktige elementer i dagsentervirksomheten. Gjennom sangstunder, turer og felles lunsj oppstår det et fellesskap som inngår som et viktig element i brukernes trivsel og velvære. Det er viktig at brukerne har innflytelse på egen hverdag og at den oppleves som meningsfylt.

Oppfølging ut mot ordinære bedrifter

Vi har tilrettelegging og oppfølging  av noen personer med omfattende funksjonshemminger som jobber i ordinære bedrifter. Oppfølgingen vil variere ut fra den funksjonshemmedes behov .

Utsalg av produktene gjennom:

VÅRES BUTIKK

                                                              

 

 

 Kontakt oss

Rana Arbeidssenter

Fabrikkveien 7, 8610 Mo i Rana

Telefon:  7514 6570  

Åpningstider:

Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Søknad om helse og omsorgstjenester

 Her finner du oss

Opprettet: 14.05.2013 13:04