Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Rana interkommunale legevakt

  Endret:13.03.2019 12:26

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Legevakt utenfor arbeidstid (kveld/natt/helg) er lokalisert på Selfors, i tilknytning til sykehusets akuttmottak.​

Legevakta er ikke bemannet med lege på dagtid, da skal fastlege​ benyttes. Vi har telefonformidling på dagtid og kan bistå med råd og videreformidling (Tlf: 116117 eller 75 12 68 40).

Allmennlegetilbud til personer som ikke har fastlege i kommunen (gjestepasienter)​ er lokalisert på Rana lokalmedisinske senter​, nede i byen

 

Kontaktinfo legevakten på Selfors

Telefon: 116117 (OBS: Hvis oppholder deg et annet sted i landet, men trenger å nå Rana legevakt kan du ringe direkte på tlf.: 75 12 68 40)
Besøksadresse: Sportsalleen 15 , 8613 Mo i Rana
Postadresse: Rana interkommunale legevakt, postboks 173, 8601 Mo i Rana
Seksjonsleder: Silje Røssvoll, silje.rossvoll@rana.kommune.no 

Helsehjelp på dagtid​

For deg som ikke har fastlege, gjestepasienter som turister, skoleelever og studenter: Rana lokalmedisinske senter kontaktes på ​tlf: 75 14 32 00.​

NB! Nødnummer 113 ringer du ved livstruende, akutte tilstander, ulykker, forgiftninger etc. Kyndig helsepersonell vil svare deg.

 ​

Om legevakten
Legevakten i Rana skal benyttes utenfor fastlegens kontortid ved akutt sykdom, skader og forverring av sykdom, som - ut fra faglig vurdering - ikke kan vente til første ordinære arbeidsdag hos fastlegen. På dagtid er legevaktstelefonen betjent av helsepersonell som henviser til fastlegen, som hver dag har satt av tid til øyeblikkelig hjelp, og som - etter en faglig vurdering - kan hjelpe deg ved behov for øyeblikkelig hjelp.

Varige/kroniske tilstander vil som hovedregel ikke bli behandlet av legevakta, men av din fastlege. Legevakta fornyer ikke sykemeldinger/resepter og henviser vanligvis ikke til fysikalsk behandling eller sykehus/spesialist for videre utredning og behandling.

Klageadgang
Klager sendes skriftlig til Postmottak, Rana interkommunale legevakt ved Seksjonsleder, postboks 173, 8601 Mo i Rana – eller på epost til seksjonsleder. 

 Åpningstider

​Hverdager: kl. 16.00 - kl. 08.00.
Lørdag, søndag og helligdager: hele døgnet.

Åpen for telefonhenvendelser hele døgnet.

Opprettet: 14.05.2013 11:35