Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Støttekontakt

Marthinussen, Nina Endret:29.05.2019 09:04

En støttekontakt er et medmenneske som over tid, kan hjelpe andre til en meningsfull fritid og til å mestre ulike livssituasjoner. Støttekontakten trenger som hovedregel ingen spesiell utdanning. Hun/han er vanligvis ansatt i forhold til én person. Det arbeides ut fra bestemte mål, som er avtalt med eller som vedrører denne personen. Tjenesten administreres av flere ulike tjenester i kommunen.Her er en oversikt over hvem som har ansvar for hva.

Avdeling for psykisk helse og sosiale tjenester v/ Rustjenesten har ansvaret for tildeling og rekruttering av støttekontakter for personer med rus, og andre sosiale problemer.

Voksne over 18 år, som har behov for bistand i tilknytning til psykiske problemer får sin søknad behandlet ved psykiatrikontoret. Målgruppen er Ungdom eller voksne som er i en vanskelig livssituasjon og sliter med sosiale/psykiske problemer og som derfor har behov for en støttekontakt.

icgenSøknad om støttekontakt for barn, unge og voksne med ulike funksjonshemminger behandles av seksjon for hjemmeboende ved Miljøterapeutisk avdeling .

Opprettet: 19.06.2013 08:10