Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Støttekontakt

Marthinussen, Nina Endret:31.01.2018 10:25

En støttekontakt er et medmenneske som over tid, kan hjelpe andre til en meningsfull fritid og til å mestre ulike livssituasjoner. Støttekontakten trenger som hovedregel ingen spesiell utdanning. Hun/han er vanligvis ansatt i forhold til én person. Det arbeides ut fra bestemte mål, som er avtalt med eller som vedrører denne personen. Tjenesten administreres av flere ulike tjenester i kommunen.Her er en oversikt over hvem som har ansvar for hva.

Avdeling for psykisk helse og sosiale tjenester v/ Rustjenesten har ansvaret for tildeling og rekruttering av støttekontakter for personer med rus, og andre sosiale problemer.Les mer om tilbudet her.

Voksne over 18 år, som har behov for bistand i tilknytning til psykiske problemer får sin søknad behandlet ved psykiatrikontoret. Målgruppen er Ungdom eller voksne som er i en vanskelig livssituasjon og sliter med sosiale/psykiske problemer og som derfor har behov for en støttekontakt. Les mer om tilbudet her.

Søknad om støttekontakt for barn, unge og voksne med ulike funksjonshemminger behandles av seksjon for hjemmeboende ved Miljøterapeutisk avdeling .

Les mer om tilbudet her.​

Opprettet: 19.06.2013 08:10