Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Flytte til Rana

  Endret:07.05.2021 11:15

Vurderer du å flytte til Rana? Har du fått deg jobb her, eller skal studere og ser etter et sted å bo?

Velkommen til oss!

Uansett årsak til hvorfor du vil vite mer om Rana, er en ting sikkert: Velger du Rana har du gjort et godt valg!

Rana har nemlig mange fortrinn. Her finnes et mangfold av spennende arbeidsplasser innen både offentlig og privat sektor. Vi har en industri som er verdensledende innen bærekraft og grønn omstilling. Vi har universitet og et bredt spekter av tilbud innen næringsliv, handel og service. Et annet fortrinn er naturen. I Rana er det unike muligheter for å nyte alt det naturen har å by på, og koble av fra bekymringer, stress og mas. Her kan du nyte stillheten på fjellet eller ved fjorden. Eller ønsker du å oppleve den vakre skjærgården på Helgelandskysten, er veien dit kort.

Rana er en industrikommune, men ikke bare det. Rana er også en nasjonalparkkommune, landbrukskommune, reindriftskommune og grottekommune. Kommunen er i tillegg kjent som en festivalkommune. Her kan du nemlig oppleve flotte kultur- og festivalopplevelser året rundt. Som du sikkert forstår betyr et innovativt næringsliv og mulighetene for spennende jobber mye for oss som bor her. Men like viktig for er det rike fritids- og kulturlivet vi har her i Rana.

Ditt hjem skal være et sted hvor du og dine trives og har det bra. I Rana har du gode muligheter for å finne drømmeboligen. Her kan du kjøpe, bygge eller leie bolig; alt fra store hus ved fjorden med god avstand til naboen, til små eller store leiligheter i byen. Uansett hvor du velger å bosette deg vil du bo i umiddelbar nærhet til flott natur.

Velkommen til oss!
Opprettet: 17.02.2021 10:09