Søker ny arbeidskraft

Arbeidet med å etablere Norges første battericellefabrikk, med 1500 nye grønne arbeidsplasser, er i gang. Fra før av holder en av landets største industriparker til midt i byen med over 2300 ansatte fordelt på 110 ulike bedrifter. I 2025, bare noen minutter fra byen, vil en ny stor flyplass stå klar til å koble verden nærmere Mo i Rana, og Mo i Rana nærmere verden. Og en ny dypvannskai skal bygges for å styrke satsingen på grønn industri i verdensklasse. Som du sikkert forstår, er kommunen Rana i stor utvikling. Og hit er du ønsket!

I Mo i Rana skal du kunne føle deg hjemme

Ditt hjem skal være et sted hvor du og dine trives og har det bra. I Rana har du gode muligheter for å finne drømmeboligen. Her kan du kjøpe, bygge eller leie; alt fra store hus ved fjorden med god avstand til naboen, til små eller store leiligheter i byen. Uansett hvor du velger å bosette deg vil du bo i umiddelbar nærhet til flott natur.

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne ditt hjem i Rana kommune. Vi har noe for alle.

Et interessant studie- og arbeidsliv i god balanse med et rikt fritidstilbud

Her har du muligheten for å leve ut det gode liv i en unik sammensetning som Rana kan tilby deg og din familie. Byen Mo i Rana og kommunen Rana er i vekst, og er blant annet vertskap for Norges første battericellefabrikk FREYR, som er under etablering. Flere tusen nye arbeidsplasser og innbyggere er ventet de nærmeste årene, og kommunen rigger seg for denne veksten.

Ta kontakt med The Information Hub som kan hjelpe deg som ønsker å flytte til oss. Her vil du få all informasjon og nødvendig hjelp i prosessen du er inne i for å bli en av oss – en ranværing.