Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny
Bolig og eiendom

Entreprenørportal

Copyright: Powel.noRana kommune har en entreprenørportal for å gjøre det enklere for foretak å søke om utslippstillatelse. 

Hvis vi under tilsyn finner avvik på et privat avløpsanlegg, får eieren en tilsynsrapport med referansekode til avviket i portalen. Registrerte entreprenører kan søke opp avviket og gjøre papirarbeidet i portalen.

Maskinentreprenører med minimum ADK1-sertifisering, sertifiserte rørleggerfirma eller nøytrale fagkyndige kan registrere seg for å bli brukere i entreprenørportalen.

Se gjennom denne videoen nøye ett par ganger før dere starter, slik at dere får med dere alle stegene. Ha den gjerne tilgjengelig når dere søker. https://www.youtube.com/watch?v=9Lijm0LBqu4&feature=emb_logo.

Registrering: https://tenantmanager.onpowel.com/Registration. 

Fyll ut nødvendig info og kryss av for Rana kommune i kommunelisten og send inn søknad. Vær oppmerksom på at løsninga ikke godtar alle tegn i et passord, uten at dere får en tydelig beskjed om dette. Plages dere med registreringa av bruker er dette sannsynligvis årsaken.

Søknaden skal behandles av oss og Powel, og det kan ta alt fra noen minutter til ett par dager fra dere sender inn søknaden til dere får neste epost som leder dere videre. 

Vi må ha følgende dokumentasjon fra dere før vi kan behandle søknaden om brukertilgang:

    • Maskinentreprenører må dokumentere at de har ADK1-sertifisering eller bedre.
    • Skal du gjøre grunnundersøkelser må du dokumentere at du har rette kunnskapen for å gjøre dette og prosjektere avløpsanlegg.
Dokumentasjon sendes til rolf.pettersen@rana.kommune.no.

entreprenorportal-registrering.png