Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Brennåsen boligfelt del vest

Nilsen, Dag Arnfinn Endret:08.11.2018 10:42

Brennåsen.jpgBoligfeltet i Brennåsen del vest ligger ca. 9 km fra Mo sentrum når man kjører E12 østover langs Gruben. Avkjøringa til feltet ligger ca. 560 m østover langs Brennåsveien fra krysset ved E12. Vi viser til nedenfor stående beskrivelse av området samt nærmere informasjon i menyvalget til høyre. 
 

Planbeskrivelse

Gjeldende reguleringsplan for området ble behandlet og godkjent av kommunestyret den 28.05.2002. Tilsammen legger reguleringsplanen til rette for totalt 33 nye boligtomter i området. 18 av disse tomtene vil bli klargjort i kommunal regi på sørsiden av Brennåsveien). De øvrige tomtene på nordsida av Brennåsveien er private.

Bebyggelsen på de 7 tomtene 26 – 32 (BO10) er forutsatt skal planlegges/formgis under ett, som et samlet prosjekt. Løsningen her vil være sammenkoplete hus – enten parvis eller på annen måte. Dette området vil på et senere tidspunkt bli solgt under ett som et samlet prosjekt.

De 11 første tomtene som er annonsert for salg er regulert tomt nr. 15 – 25 (BO8 og BO9). Utnyttelsesgraden er 25 %. Forøvrig vises det til reguleringsplan og -bestemmelser lagt ut i link under.

Grunnforhold

Det er ikke foretatt noen geoteknisk undersøkelser i forbindelse med klargjøringen av boligfeltet da området ikke anses geoteknisk problematisk. Det er gjennomgående fjellgrunn i området. Vurderinger av fundamenteringsforhold på de enkelte tomtene forutsetter å være tiltakshaverens ansvarsområde i forbindelse med klargjøringen av sin tomt.

Reguleringsplan og -bestemmelser

icpdfPlan Brennåsen

icpdfBestemmelser Brennåsen

Oversikt over ledige tomter og pris

ichtmLedige tomter i Brennåsen boligfelt del vest


 


 

Opprettet: 13.05.2013 21:28