Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        

Velkommen til Skonseng skole

spsetup Endret:18.10.2016 20:59

 skonseng%20skole 

Antall elever: ca. 90 , Antall ansatte: ca. 15 -20 , Beliggenhet: i et bolig -og landbruksområde ca. 14 km. nord for Mo i Rana sentrum

Visjon: Læring, trivsel og respekt i et positivt fellesskap. Et trygt og aktivt læringsmiljø der vi anerkjenner, samarbeider og respekterer hverandre.

Skonseng skole er en barneskole med en skolekrets som er stor i utstrekning, og mange elever benytter buss til skolen. Skolen har et stabilt og engasjert personale. Skolen har SFO- tilbud på skoledager, 
Skolen legger vekt på at elevene skal ha et trygt og godt læringsmiljø, og har nylig deltatt i Respektprogrammet. I pausene har elevgrupper oppgaver som ledere av aktiviteter for resten av elevene. 
 
Skolen har siden høsten 2012 deltatt i  Leselos, kommunens satsing i leseopplæring i alle fag. 

Skolen har også deltatt i satsinga «Vurdering for læring». 

Natur og nærmiljøområdene rundt skolen brukes aktivt hele året. Dette styrker den faglige og sosiale utviklingen i tillegg til å gi fysisk aktivitet.

Skolen har lang tradisjon for å ha jevnlige fellessamlinger for alle elever. Ansvaret for gjennomføringa går på omgang mellom klassene. Foreldrene til klassen som har ansvar inviteres også. I disse samlingene presenterer elevene fagstoff de har arbeidd med. Fellessamlingene styrker fellesskapet ved å ivareta bygdas og skolens tradisjoner, gir trening i å stå fram og presentere eget arbeid, og gir trening i å være et godt publikum.
 

 Kontakt oss

Skonseng skole

Postboks 173

8601 Mo i Rana

 

Besøksadresse:

Langfjellveien 100

8615 Skonseng

 

Tlf:  75 14 58 40

Fax: 75 14 58 41

skonseng.skole@rana.kommune.no

 

Rektor:

May Helen Ruud

may.helen.ruud@rana.kommune.no

 Her finner du oss

Opprettet: 28.11.2013 22:44