Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Læringsbrett

Jørgensen, Kari Endret:31.05.2018 16:51

Rana kommune har igangsatt en stor satsning på digital skolehverdag. Satsningen innebærer at alle ansatte og elever skal bruke læringsbrett i skolearbeidet. Målet med satsningen er å øke elevenes faglige og personlige utbytte i skolehverdagen. Undervisningen skal ha en relevans til samfunnet og være med på å gi økt endringskompetanse hos elevene.

Dette området inneholder  planer, brukeravtaler og linker i forbindelse med jobben med implementering av læringsbrett i Rana-skolen. 

Selfors barneskole er pilot og har fått læringsbrett i begynnelsen av mai. Det er en spennende tid vi har i møte og mange spørsmål som stilles. Les Digitaliseringsplan for Rana-skolen og informasjonsheftet for mer informasjon.

 

 

 

 

"La oss  slutte å snakke om digitalisering av skolen som en separat prosess fra alt annet utviklingsarbeid vi driver med. La oss anerkjenne at det er, og må være, en naturlig del av alt vi gjør og alltid har gjort. Nye verktøy fører til nye metoder, men gjør ikke automatisk alle gamle metoder overflødige. La oss anerkjenne at det er litt slitsomt og litt vanskelig og ganske uvant når endringen skjer så raskt som nå, men at det enten går bra, eller så går det over. I dette tilfellet går det neppe over. La oss skynde oss langsomt, sammen, inn i Jack Mas fremtid".

gjesteblogg-drit-i-digitalisering 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opprettet: 10.01.2018 12:15