Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Kirkebakken kulturbarnehage

Indrebø, Kirsti Endret:02.08.2018 13:15

​​​​​​Kirkebakkenlogo1.JPGRanas kulturbarnehage ligger i et landlig og fritt område like ved Ytteren kirke. Vi har ca 20 plasser på Kvefsntulla for 1 og 2 åringene, og ca 40 plasser på Hommelbolet for 3,-4 og 5 åringene. 3 åringene våre har egen base. Begge avdelingene bruker køta oppi bakken og lavvoskogen i det daglige utelivet.

Barnehagen vår er opptatt av kultur og skal gi barna et innblikk i vår rike kulturarv. I vår logo har vi "rengakaka". Det er et bakverk som er unikt og spesiell for Rana-distriktet. Den er blitt vårt symbol på ranværingskulturen.
Vi skal være en skapende barnehage med plass til både å ta med gammel historie inn i vår tid, samtidig som vi har med oss ny kultur.

Vår visjon " Det skjønne i det alminnelige" bygger på en kunnskap om estetikk og sanser. Estetikk er læren om det skjønne og kunnskapen som kommer til oss gjennom sansene. Barna lærer og erfarer gjennom allsidig bruk av sanser. Barnas skapende virksomhet gjennom de estetiske fagene som omhandler musikk, drama, formgivning og natur, har alltid hatt bred plass i vår barnehage. Estetisk aktivitet gir barna muligheten til å forstå verden på flere måter og blir derfor viktig bidrag til utvikling av HELE mennesket.  Vi voksne skal anerkjenne og bidra til at barna får tro på egne ressurser og mestring.

Konfusius:
Det man hører- glemmer man
Det man ser - husker man
Det man gjør - forstår man

Det handler også om å ta vare på hverdagsøyeblikk på barns premisser. Barn trenger voksne som sammen med dem kan høre på fuglekvitteret, og kjenne hvor godt en glatt stein kan være mot kinnet.

Vi er stolt over at barnehagen vår vant Den nasjonale barnehageprisen for kunst og kultur i 2009 og i 2017. Les mer om dette her!

Hvis du ønsker å vite mer om oss kan du like oss på facebook, eller kom gjerne innom på besøk.


 

​Informasjon om Kirkebakken Kulturbarnehage

 

Åpningstid:​

06.45 - 16.30. Fleksibel åpningstid etter behov.

Foresattebetaling inkl.kost:

Følger kommunens satser.

 Kontaktinformasjon:

Styrer/daglig leder:
Lis-Benthe Ø.Skogseth

Styrerassistent:
Mette Røbergeng 

Adresse:
Kirkebakken 5, 8614 Mo i Rana

Telefon: 75 16 84 45

E-post:
post@kirkebakken-barnehage.no

Hjemmeside:
Kirkebakken Kulturbarnehage

 Du finner oss her:

Opprettet: 03.06.2013 14:36