Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Engveien barnehage

Indrebø, Kirsti Endret:03.08.2018 11:44

​​​​​​​Engveien barnehage er en privat heldagsbarnehage som ligger tre kilometer nord for Mo i Rana sentrum, like ved Helgelandssykehuset.

Ved opptak til barnehageplass gis det prioritet til barn av fylkeskommunalt ansatte og barn av ansatte ved Helgelandssykehuset, avdeling Rana. Også andre kan søke, og de kommunale opptakskriteriene ligger da til grunn. Vi har i dag 51 barn i alderen 1-6 år, og vi er 20 ansatte som jobber her.

Vårt verdigrunnlag: Alle voksne​ i barnehagen skal bidra til at enkeltbarnet blir sett, hørt og verdsatt, slik at vi får kompetente og selvstendige individ som kan ta sine egne valg.

Vår visjon: Engasjerte voksne, engasjerte barn, kreative sammen. Vi har som mål å sette visjonen/verdigrunnlaget vårt ut i praksis. Dette skal gjennomsyre vårt arbeid med barna gjennom hele dagen. Gjennom arbeidet med visjonen så har vi valgt å ha fokus på "Barns fantasi blir vår nysgjerrighet". Vi skal være nær barna, lytte til dem, vise respekt, undre oss, være nysgjerrig og nyskapende.


Informasjon om Engveien barnehage

Aldersgruppe:​½-6 år​
Antall avdelinger​:- 2 avdelinger fra ½-2 år
- 2 avdelinger fra 2-6 år​
Åpningstid:​​06.45 - 16.45
Betalingsmåneder:11 måneder​
Dugnad:6 timer per familie per barnehageår​


Barnehagen har nøytral formålsparagraf. Vi er en foreldredrevet barnehage. Barn av fylkeskommunalt ansatte og ansatte ved Helgelandssykehuset har prioritet. Andre er også velkommen som søkere. Vi har søskenprioritet ved opptak. ​

 Kontaktinformasjon:

Styrer:
Astrid Johansen

Adresse:
Sportsalleen 11, 8613 Mo i Rana

Telefon:
75 15 54 04

E-post:
post@engveienbarnehage.no

Hjemmeside:
Engveien barnehage

 Du finner oss her:

Opprettet: 03.06.2013 14:15