Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        

Foreldresamarbeid

Knutsen, Wenche Endret:13.09.2016 14:45

Samarbeid foreldre

 

De viktigste personene i barnas liv er familien. Men også de voksne og vennene i barnehagen er viktige for at ungen skal ha gode dager. Det er viktig for ungen at samarbeidet mellom dere og oss fungerer godt. Vi tror at forholdet mellom dere og oss påvirker ungen i stor grad, er vi skeptiske eller misfornøyde med hverandre merker ungen det, og det kan påvirke ungens glede og trivsel.

 IMG_5159.JPG

100% fornøyde foreldre er vårt mål.

Vi ønsker at dere skal oppleve oss som fleksible og imøtekommende. Det kan være at vi er uenige og har begrensninger, men vi skal lytte til dere og strekke oss så langt det er mulig.

Vi mener også at det som er en god løsning for en, er ikke alltid bra for en annen. Derfor vil ikke vi sette grenser i for eksempel foreldremøter, for hva alle ungene skal gjøre eller ha lov til. Vi ønsker gå for individuelle løsninger som er tilpasset den enkelte.

 IMG_5160.JPG

For å bidra til et godt samarbeid mellom hjem og barnehage har vi ulike tiltak og systemer.

Foreldresamtaler, er en samtale mellom en av de ansatte på ungens avdeling og du/dere. Samtalen er om din/deres unge. Vi har vi en slik samtale en eller to ganger i året, men ønsker du en slik samtale kan du be om det når du vil.

Foreldremøter har vi avdelings- og gruppevis, 1 - 2 ganger i året. Tema for disse kan være planer, samarbeid, hva vi arbeider med nå med mere.

Foreldrehenvendelser er et system vi bruker, her skriver vi ned alle henvendelser som behov, ønsker, klager osv fra dere foreldre. Dette systemet skal sikre at det blir gjort noe med henvendelsen og at dere får raskt svar på hva vi tenker gjøre.

Foreldreundersøkelse er en årlig spørreundersøkelse som dere skal svare på.

Her ser vi på hva dere er fornøyde med og hva dere ikke er fornøyde med. Denne er grunnlag for forbedringer og forandringer.

 IMG_5161.JPG

I tillegg til disse har vi alle møtene ved bringing og henting. Her er det rom for informasjon og samtale.

Barnehagen har også et samarbeidsutvalg, som består av representanter fra foreldrene,  representanter fra personalet og en politisk representant. Dette utvalget har møter 1 - 2 ganger i året, og tar opp saker som angår barnehagen.

 

Opprettet: 10.06.2013 12:30