Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

storavdelinga

Moe, Helen Endret:02.03.2018 13:58
​ Vi er 43 unger i alderen 3-6 år. Ungene er delt inn grupper etter alder.
De voksne på avdelinga er Thomas, Kathrine, Mary-Anne, Tove, Jo, Lise, Rita og Tone Helen.

Vi satser på aktiviteter som stimulerer nysgjerrigheten og skapergleden og som gir ungene noe å utforske. 

Forming
figurer-forming.jpgform- verden.JPG

I forminga får ungene boltre seg i mange og ulike materialer, alt fra små perler og glitter til leire og gips. Ungenes interesser er utgangspunkt for aktivitetene. Vi legger vekt på samarbeid og mestring, der ungene brukes som læremestere for hverandre.

 

Uteliv

IMG_6180v2.jpg ​

Ungene er ute hver dag. Om sommeren leker de med vannrenna, sykler, klatrer og balanserer. Vinterstid er ungene i akebakken, graver snøhuler og bygger skulpturer av snø. En uke i måneden tilbringer gruppene i lavvoen oppe i Selforslia. Der erobrer de utfordrende akebakker, utforsker bekken og følger med på endringene i naturen.


Konstruksjon

konstruksjon.JPGbygging- kapla.JPG 

Her bygger ungene med mange og varierte materialer som rør i både plast og papp, planker, klosser, kaplastaver, små matteknapper m.m. Ungene gjenskaper bygg fra den store verden, og kreerer sine egne byggverk. Ungene får oppgaver som de må løse, som f.eks. å bygge Eiffeltårnet, finne ut hvor langt rommet er eller å bygge helt opp til taket.

Musikk/drama

IMG_1164v2.jpg IMG_0038v2.jpg

Her kan ungene oppleve og spille ulik type musikk, danse hip hop, ballett, breakdance m.m. De dramatiserer eventyr og fortellinger, og lager sine egne historier, sanger og danser. De eksperimenterer med digitale verktøy og har lært å lage egne filmer.

Prosjekt

prosj- rør.jpgprosj- pute.jpg 

Gruppene jobber med små og store prosjektarbeider og ungenes interesser ligger til grunn for valg av tema.

Eksempler på prosjekter er "lyden i undergangen - ekko", "hvordan blir det å begynne på skola", "den døde fuglen", "leire" og i år ser det ut som om interessen for triksing på sykkel kan bli utgangspunkt for noe større.  .

 


 

Opprettet: 10.06.2013 13:14