Rana kommune er i 2016 arrangørkommune for Arctic Race of Norway

Jørgensen, Kari Endret:26.09.2017 10:09 Emneord (los) Forsiden
292298-qbv2shtr0m-large

​Dette gir en enorm mulighet for Rana kommune og Helgeland til å profilere seg og skape en stor folkefest.

​Arctic Race of Norway arrangeres i år på Helgeland og i Salten. Rana kommune er en av arrangørkommunene og alle de tre etappene som arrangeres på Helgeland kommer innom Rana. Andre etappe vil starte i sentrum av Mo i Rana og ha målgang i Sandnessjøen. Tredje etappe vil ha start på Nesna, fortsette gjennom Rana og ha målgang på Korgfjellet. Fjerde og siste etappe vil ha start ved polarsirkelen og ha målgang i Bodø. Hver dag overfører flere titalls TV-stasjoner rittet til ca 180 kanaler. Dette gir en enorm mulighet for Rana kommune og Helgeland til å profilere seg og skape en stor folkefest.

Opprettet: 06.01.2016 15:09