Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Prisvinner´n 2014

Berg, Allan Endret:10.10.2018 10:04 Emneord (los) Forsiden
Kulturprisvinner%202014

​Kunstnere Anne Gundersen overrekkes Rana kommunes kulturpris av ordfører Kai H. Henriksen

Rana kommunes kulturpris, Rana kommunes Byggeskikkpris, Rana kommunes Miljøvernpris og Brødrene Hansens Ærespris ble delt ut på årets Prisvinner´n 19. november 2014 

De flotte kulturelle innslagene fra Mo hornmusikk, KammeRana og Hauknes koret dannet en fin ramme for årets prisutdeling, som var under ledelse
av konferansier Øyvind Lunde.
Nærmere 100 personer hadde funnet vegen til Samfunnshuset for å delta i årets prisutdeling. Rana kommune gratulerer alle prisvinnere og ønsker å si takk til Mo hornmusikk, Haukneskoret, KammeRana mfl. og ikke minst alle frivillige og publikum som var med på å skape dette fine arrangement.

Kulturprisen2014 

Anne Gundersen fikk overrakt Rana kommunes kulturpris 2014 av ordfører Kai H. Henriksen.
Anne Gundersen fikk kulturprisen for å være en god ambassadør for Rana gjennom sine separatutstillinger over det ganske land samt våre naboland. Anne har bidratt med utsmykning av flere offentlige bygg, som Helgelandssykehuset i Mosjøen, Barne og Ungdomspsyk. Poliklinikk i Mo i Rana og Sjursnes Helse og Servicesenter i Troms.

Miljovernprisen%202014

Arne Engås fikk utdelt Miljøvernprisen for 2014 av Johan Petter Røssvoll, leder for Miljøplan og ressursutvalget i Rana kommune. Arne Engår fikk miljøvernprisen for sitt store arbeid med registrering av fugl. Arne har vært meget engasjert i registreringsarbeidet i gjennom mer enn 30 år.  

Byggeskiskprisen%202014 

Byggeskikkprisen 2014 ble utdelt til Roger Håkonsen, Jostein N., Siw Westvik. Prisen ble utdelt av Johan Petter Røssvoll, leder i Miljø- plan og ressursutvalget i Rana kommune. Byggeskikkprisen gikk til de aktører som har vært involvert i bygging, fornyelse og forskjønnelse av Nytorget og den omkringliggende bebyggelse som Campus Helgeland og Tinghuset.  

Brdr.hansensarespris2014

Brødrene Hansens Ærespris ble utdelt til Robin Pedersen for flotte resultater innen hoppidretten. Prisen Ble utdelt av ordfører Kai H. Henriksen og mottat av Robin´s far, Trond Gøran Pedersen. Trond Gøran Pedersen presiserte i takketalen att Rana i generasjoner har bidratt positivt til den norske skisporten - nasjonalt og internasjonalt.  Trond påpekte att skimiljøet i Rana var en viktig idrett å styrke og tilrettelegge for videre.

Opprettet: 08.12.2014 07:22