Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Fritidssentrene søker kreative folk

Henriksen, Mona Endret:12.06.2019 11:28
Ungdommens%20hus

Er du kreativ og interessert i ungdomskultur? Har du lyst til å være med å gi barn og unge i Rana et godt fritidstilbud? 

Fritidssentrene i Rana har to ledige stillinger. Jobben passer godt for studenter eller som ekstrajobb/hobby og arbeidstiden er ettermiddag/kveld to ganger i uken. Søknadsfrist er 20. juni.

 

Ungdommens hus søker aktivitetsleder i 32 % stilling.  

Ungdommens hus er et kultur- og aktivitetssenter hvor ungdom i stor grad medvirker i selve driften. Det er et sted for kreativitet og skaperkraft. Aktivitetslederne har ansvar for å skape en møteplass med relevante kulturaktiviteter.

Du vil få ansvar for igangsetting og koordinering av aktiviteter, oppfølging av ungdomsprosjekter og veiledning. Vi ser særlig etter deg som kan foto/film og er god i sosiale medier.

Les mer her: https://ranakommune.easycruit.com/vacancy/2312351/138247?iso=no

 

Gruben fritidsklubb søker klubbarbeider i 20 % stilling.

Arbeidet strekker seg over 35 uker i året. Opphold i arbeidet fra midten av mai til august, fri påske, jul- og nyttårs perioden.

Vi søker deg som ønsker å videreutvikle fritidsklubbene til en attraktiv og meningsfull arena for barn og unge. Du må ha en genuin interesse for ungdomsarbeid, være vennlig, løsningsorientert og kreativ, samtidig som du kan sette grenser og arbeide innenfor klubbens målsettinger og rammer.

Overordnet mål er å utvikle et godt oppvekstmiljø og å tilby kultur- og fritidstiltak av god kvalitet. Fritidsklubben har fokus på brukermedvirkning og holdningsskapende arbeid gjennom ulike tilbud og aktiviteter.

Les mer her: https://ranakommune.easycruit.com/vacancy/2312363/138247?iso=no

 


Opprettet: 12.06.2019 11:14