Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny
Kultur, idrett og fritid

Låtskriverkurs

Arild%20Hammerø
Lærer: Arild Hammerø, vikar

 

Ønsker du å lære å lage din egen låt?

Over nyttår vil Rana kulturskole tilby låtskrivingkurs for våre elever. Lærer er Arild Hammerø er stolt over å kunne tilby noe helt nytt.

Dette er et tilbud for barn og ungdom som har et genuint ønske om å lage musikk. Kurset er ikke helt for nybeggynnere, men for de som har prøvd seg litt på å skrive sanger på egenhånd eller i bandsammenheng. Tilbudet er for alle. Du trenger ikke spille et instrument dersom du synger, men vi kan gi grunnleggende innføring i å spille ukulele. Et fantastisk instrumentet som er enkelt å lære seg.

Undervisningen vil gå ut på hvordan å arrangere musikk, hvordan de ulike komponentene spiller sammen, litt teknisk knyttet opp mot det spesifikke instrumentet, og hvordan å notere musikk. Vi moderniserer også litt ved å ta i bruk noen digitale verktøy, deriblant Garage Band på iPad. Hovedfokuset vil bli selve prosessen gjennom å ta en idé til en låt og utvikle den til noe ferdig.

Lærer: Arild Hammerø. Hammerø har lang fartstid som lærer, musiker og komponist, og spiller med blant andre Atlanter, Hammer & Hersk, i tillegg til å gi ut musikk under eget navn.