Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny
Kultur, idrett og fritid

Låtskriverkurs

Arild%20Hammerø
Lærer: Arild Hammerø

 

Ønsker du å lære å lage din egen låt?

Fra nyttår 2019 vil Rana kulturskole tilby låtskrivingkurs for nye og gamle elever. Lærer er Arild Hammerø, og vi er stolte over å kunne tilby et helt nytt kulturskoletilbud.

Dette er et tilbud for barn og ungdom som har et genuint ønske om å lage musikk. Kurset er ikke helt for nybegynnere, men for de som har prøvd seg litt på å skrive sanger på egenhånd eller i bandsammenheng. Tilbudet er for alle. Du trenger ikke spille et instrument dersom du synger, men vi kan gi grunnleggende innføring i å spille ukulele. Et fantastisk instrumentet som er enkelt å lære seg.

Undervisningen vil gå ut på hvordan å arrangere musikk, hvordan de ulike komponentene spiller sammen, litt teknisk knyttet opp mot det spesifikke instrumentet, og hvordan å notere musikk. Vi moderniserer også litt ved å ta i bruk noen digitale verktøy, deriblant Garage Band på iPad. Hovedfokuset vil bli selve prosessen gjennom å ta en idé til en låt og utvikle den til noe ferdig.

Undervisningen er organisert som individuell undervisning med 11 uker undervisning på høst og 15 uker undervisning på vår. Deler av disse individuelle undervisningsukene kan slåes sammen, og undervisningen kan bli gitt i grupper.
Pris for et semester er 1840 kroner.

Lærer: Arild Hammerø. Hammerø har lang fartstid som lærer, musiker og komponist, og spiller med blant andre Atlanter, Hammer & Hersk, i tillegg til å gi ut musikk under eget navn.