Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Band rock/pop

Osmo, Marit Endret:17.08.2020 14:56

frode-valgt​​​Arild%20portrett Håkon%20H

Lærere: Frode V. Hansen, Arild Hammerø og Håkon Drevland

 

Å spille i band er ganske spesielt – uavhengig om man kjenner hverandre eller ikke.

Det er da man skal bruke det man har lært, og sittet for seg selv og øvd på.

Plutselig må man lytte til, og samhandle, med andre levende musikere.

Dette fører alltid til en større musikkforståelse/musikalsk utvikling enn når man sitter for seg selv og øver. Samspill med andre som har samme interesse resulterer også alltid i nye vennskap og – ganske sikkert – andre musikalske muligheter og kjennskaper.

Ved siden av å mestre å spille en sang, så er opplevelsen av å spille konsert med bandet noe av det største og flotteste dere kan oppleve sammen. Man blir skikkelig stolt av å motta applaus og hyllest fra publikum.

 

Vi trenger flere til å søke på band, og typiske bandinstrumenter er trommer, gitar, bass, piano/keyboard og sang. Det er en fordel om du kan litt på instrumentet ditt, men det er ingenting å være redd for; vi setter alltid gruppene sammen etter nivå og alder – hvis du ikke da har noen venner du vil spille sammen med som også kan være med. Velkommen skal du være.


Vi tar sikte på å ha øvelser i 60 min pr. uke, og kommer til å sette opp en undervisningsplan med 12 øvelser høst og 16 øvelser vår.
Det viktigste er at vi skal kose oss og ha det moro med å skape musikk, men noe av målet er at vi etterhvert skal vise det vi får til på konserter.

Anbefalt aldersgruppe er 11-17 år. Velkommen!

 

Opprettet: 15.05.2013 14:29