Norsk-russisk pianokarusell

Osmo, Marit Endret:04.05.2017 11:42

​En del pianoelever ved Rana kulturskole møter unge musikere fra Petrozavodsk gjennom en inspirasjonssamling i Barents her på Mo. De skal spille sammen og få ny inspirasjon gjennom  musikk og rytmikk.

KarnevalekonsertHer er noen av de norske deltagerne.

Fra Russland får vi musikalske gjester i fra alderen 9-15 år + deres lærer.
Russiske%20pianoelever

​I tillegg til samspill blir det mange opptredener både i Rana og Nesna, Hemnes.

Russiske gjester med noen av norske unge musikere skal spille på institusjoner og i kirker i Rana, skal holde kveldskonserter i Rana museum og i Kammersalen ved Rana Kulturskole.

Prosjektdeltagerne også skal besøke nabo kommuner for å møte og spille sammen med klassekor og pianoelever ved Nesna og Korgen skoler. Det blir også et fagmøte med masterklass for pianolærere fra Helgeland.

Både deltagere og vårt publikum vil oppleve gode resultater av dette norsk- russiskesamarbeidet.

Arrangør: Rana Pianoforening.

Støtte: Barents sekreteriatet, Rana kommune, Clarion hotell Helma, Helgeland&bakeri og Frifond.

Opprettet: 04.05.2017 11:24