Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Musikalsk sprudling og Barnehagekoret er avlyst

Osmo, Marit Endret:12.03.2020 10:00
Musikere%20hjemmeside

​- Vi ser oss lei for å måtte avlyse både barnehagekoret og musikalsk sprudling i neste uke, sier rektor ved Rana kulturskole Kristine Rønning. 

Rana kulturskole har vært i kontakt kommuneoverlegen og følger folkehelseinstituttet sine  råd å avlyse arrangement som involverer 500 stk. Kulturskolen og Den kulturelle skolesekken har ikke nå oversikt over hvordan vi vil løse situasjonen rundt kjøpte billetter, men billettpengene vil bli refundert.  Det er kjøpt 1236 billetter til de tre forestillingene. Vi får komme tilbake med mere informasjon om det etter hvert, sier Rønning.

I uke 12 skulle 500 stolte sangglade barn synge kjente og kjære sanger fra scenen.  Nå har man sett seg nødt til å avlyse arrangementet etter råd fra Folkehelseinstituttet og kommuneoverlegen. 

Barnehagekoret og musikalsk sprudling er et årlig samarbeidsprosjekt mellom Rana kulturskole, barnehagene i kommunen og den kulturelle skolesekken. I løpet av året har barna øvd på sangene som skulle fremføres. Sangglede og mestring har vært et viktig fokus. Konsertene var planlagt 17., 18., og 19. mars på Kinoteatret men er nå avlyst på grunn av smittefaren for koronaviruset.  

Opprettet: 12.03.2020 09:56