Ledige plasser på sang, musikalkor og cello

Osmo, Marit Endret:03.01.2019 10:28
Arild%20Darya%20Kari

​Er du glad i å synge, kanskje du har lyst til å begynne å synge i kor eller kanskje du er nysgjerrig på hvordan det er å spille cello? Arild Hammerø på sang, Darya Katyba på musikalkor og Kari N. Sandal på cello er klare til å ta imot nye elever.

Har du lyst til å synge favorittsangene dine? Finne den rette tonearten og stilen som passer deg, og lære deg om pusteteknikker og vokalteknikk? På sangkurs kan du lære å synge forskjellige musikkstiler, og få erfaring med å bli komp...et på gitar eller piano. Du vil også lære grunnleggende mikrofonteknikk. Vi jobber med klassikere og nye sanger, og starter på det nivået du er på.

Har du noen gang hatt lyst til å prøve deg både som sanger og skuespiller? Synes du det høres spennende ut å stå på en stor scene i rampelyset som en Smaragdby beboer eller gateunge fra slumkartalet i New York?
Går du i 3.-7. klasse? Da vil Rana kulturskole hjertelig invitere deg til sitt eget musikalkor. Vi har øvelser på tirsdager fra kl. 15.40 til kl. 16.25.

Celloen er fiolinens storebror, og er det strykeinstrumentet som er lettest å komme i gang med - ingenting er mer naturlig enn å sitte og holde på en cello. Dens vidunderlige rike klang ligner menneskestemmen mest av alle instrumenter! Celloen passer til de fleste stilarter og i alt fra duo samspill til orkester, og helt fra første spilletime kan man være med i det flotte aspirantorkesteret på kulturskolen.

Arild%20Darya%20Kari

Velkommen som søker på våre tilbud. Du finner søknadsskjema på våre hjemmesider: https://www.rana.kommune.no/…/undervisining…/Sider/side.aspx

Opprettet: 03.01.2019 10:22