Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Klassekorps

Osmo, Marit Endret:03.11.2016 13:06

​Rana kulturskole samarbeider med Båsmo barneskole og Båsmo og Ytteren skolekorps om prosjekt "Klassekorps". Elever fra 4. klassetrinn får mulighet til å lære seg å spille på instrument. Det hele munner ut i en konsert 10. november kl. 18.00 i gymsalen ved Båsmo barneskole.

​Elever fra 4. klasse er inne i et spennede 3 ukers musikkprosjekt hvor alle elevene får utdelt et korpsinstrument som korpset låner ut. Elevene blir delt i grupper og de øver i skoletiden.
De får opplæring fra Båsmo og Ytterens skolekorps dirigent Ragnar Meidell og Rana kulturskoles lærere Eli Margrethe Hemma, Jack Royle og Vidar Mehus. Prosjektet gir opplæring i forhold til læringsmålene i læreplanen i musikk.
Prosjektet er støttet med midler fra Utvalg for oppvekst og kultur i Rana kommune. Prosjektet munner ut i en konsert for foreldre torsdag 10. november.

Eli M. Hemma sier dette er et positivt avbrekk for elevene. De synes det er moro med instrument og elevene selv er overrasket over hvor mye de har lært på kort tid. De har vært innom sanger som "Har du hørt historien om de tre små fisk", "We will rock you" og "Kom og høre på hornmusikk".

Klarinett
Klarinett
Klarinettlærer
Kornett
Kornett
Kornettlærer
Trombone
Trombone
Trombonelærer
Tromme
Tromme
Trommelærer
Opprettet: 03.11.2016 11:03