Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Her kommer vennen min

Osmo, Marit Endret:25.02.2020 14:40
Til%20kino

​I uke 12 står tilsammen 200 barn på scenen i kinoteateret, når barnehagekor-forestillinga «Her kommer vennen min» går av stabelen. Årets forestillinger inneholder flere kjente barnesanger, samt sanger fra Geir Lystrup sin musikkfortelling «Brakar og Joanna».

I løpet av skoleåret 2019-20 har barna hatt øvelser sammen med musikkpedagog Charlotta Johansson og gitarist Frode Vegard Hansen. I tillegg til å lære seg sangene, så har barna fått leke med forskjellige musikalske elementer, så som puls, rytme, noteverdier, dynamikk, tempo mm. Barna har også fått øve seg på å lytte og å følge en dirigent. Det er lagt stor vekt ved sangglede og at det skal være artig å øve i lag. Mellom øvelsene har barna øvd på sangene sammen med personalet i barnehagen.

Prosjektet kulminerer i en rekke forestillinger i kinoteateret i uke 12, hvor barna løftes frem i profesjonelle rammer med band, scenelys og lydfolk. I forestillinga blir det også to konferansierer – men det er hemmelig for barna! Børre på Berget (Lars-Sivert Larssen) dukker opp sammen med Petter Rønning jr. for å underholde og tulle litt med barna.

Bandet består i år av Frode Hansen (gitar), Bjørn Ronny Hansen (bass) og Tage Vedal (slagverk). Dirigent er Charlotta Johansson. Prosjektet er et samarbeid mellom Rana kulturskole, barnehager i Rana og Den kulturelle skolesekken.

Bilde%20til%20flyers

 

Opprettet: 25.02.2020 14:09