Er du teatergal

Osmo, Marit Endret:08.09.2016 08:44
Trollåsen11

​Trollåsen

​Liker du å tulle og tøyse? Har du en drøm om å stå på scenen? Elsker du dramaleker? Liker du å kle deg ut?
Da er kanskje vårt teatertilbud på kulturskola noe for deg!

​Vi har nettopp startet opp med høstens dramaundervisning, og vi har noen ledige plasser igjen.
Er du interessert i å være med så meld deg inn.

Dramafigur%201Trollåsen7Trollåsen9

Vi har disse tre gruppene.

RaKuBa 1 (ca 6-9 år) tirsdager kl. 16.00
Dette tilbudet dreier seg i stor grad om å leke sammen. Elevene lærer ulike dramaleker og kanskje vi til og med lager noen egne.
Dette tilbudet egner seg for aktive barn som liker å tøyse og tulle.
Hovedmålet her er ikke å lage en forestilling, men å leke med stoffet. Elevene vil gjennom året jobbe i mindre prosjekter der vi vil ha mange små forestillinger i stedet for en stor.
1 time og 30 min. i uka.

RaKuBa 2+3 (ca 10-12 år) mandager kl. 17.00
Elevene lærer ulike dramaleker og øvelser som er gode å kunne om man er interessert i teater. Vi vil i løpet av året jobbe frem forestillinger ut fra elevenes egne ideer og sette dem til livs. Eller jobbe ut fra et satt manus.
Dette tilbudet egner seg for aktive barn som liker å tenke kreativt og møte nye mennesker.
Elevene vil gjennom året jobbe i prosjekter. På vårsemesteret vil vi ha små forestillinger.
1 time og 45 min. i uka.

RaKuBa 4 (12-14 år) tirsdager kl. 18.00
Elevene lærer hvordan man lager en teaterforestilling. Vi jobber med skuespillerteknikk, manusarbeid, regi, kostymearbeid og scenografi. I hovedsak skal vi jobbe med innkjøpte manus, men kan også utvikle egne historier for iscenesetting.
2 timer og 30 min. i uka

Er noe av dette interessant for deg så meld deg på via våre nettsider.
Du kan også lese mer om vårt tilbud på vår hjemmeside.

Opprettet: 02.09.2016 09:51