Drømmestipendet 2017

Osmo, Marit Endret:09.02.2017 13:17
Drømmestipend

​Søknad til årets Drømmestipend er åpnet. Er du født mellom 1997 og 2004 kan du søke på Drømmestipendet via kulturskola. Drømmestipendet består av 100 stipender à 10 000 kroner - til sammen én million kroner

Stipendordningen er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker de å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Deres håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Hver kommune kan nominere en person eller gruppe innen hver av disse kategoriene: musikk, visuell kunst, teater, sirkus, dans og skapende skriving.

musikk  teater visuell_kunst

Link til Drømmestipendet.

Link til søkerinformasjon.

Lokal frist for å søke på Drømmestipend via Rana kulturskole er fredag 12. februar 2017.

Opprettet: 06.01.2017 11:38