Drømmestipend

Osmo, Marit Endret:09.02.2017 13:53

​Snart går fristen ut for å søke Drømmestipend. Er du ung kulturutøver og bærer på en drøm har du nå sjansen til å vinne kr. 10 000,-.

​Anne Guri Frøystein, fagdommer i Drømmestipendet, og Kristine Rønning, rektor ved Rana kulturskole, ønsker nye og gamle drømmere velkommen til å sende inn sine bidrag til årets Drømmestipend.

Anne%20Guri%20og%20Kristine%20H

Er du født mellom 1997 og 2004 kan du søke på Drømmestipendet via kulturskola. Drømmestipendet består av 100 stipender à 10 000 kroner - til sammen én million kroner.

Stipendordningen er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker de å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Deres håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Hver kommune kan nominere en person eller gruppe innen hver av disse kategoriene: musikk, visuell kunst, teater, sirkus, dans og skapende skriving.

Link til Drømmestipendet.

Link til søkerinformasjon.

Lokal frist for å søke på Drømmestipend via Rana kulturskole er søndag 12. februar 2017.

DrømmestipendDrømmestipendDrømmestipend

Opprettet: 09.02.2017 13:19