Drømmestipend 2018

Osmo, Marit Endret:11.01.2018 13:51

Snart går fristen ut for å søke Drømmestipend. Er du ung kulturutøver og bærer på en drøm har du nå sjansen til å vinne kr. 15 000,-.​

​Anne Guri Frøystein, tidligere fagdommer i Drømmestipendet, og Kristine Rønning, rektor ved Rana kulturskole, ønsker nye og gamle drømmere velkommen til å sende inn sine bidrag til årets Drømmestipend.

Anne%20Guri%20og%20Kristine%20H

Er du født mellom 1998 og 2005 kan du søke på Drømmestipendet via kulturskola. Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner - til sammen én og en halv million kroner.

Stipendordningen er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker de å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Deres håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Alle kommuner kan nominere hvor mange de vil fra 2018 innen disse kategoriene:

musikk
teater
Teater
visuell_kunst
Visuell kunst
dans
Sirkus
skapende_skriving
Skapende skriving​
annet

Link til Drømmestipendet

Link til søkeinformasjon

Lokal frist for å søke på Drømmestipend via Rana kulturskole er torsdag 8. februar 2018.
Send ditt bidrag på epost til: kristine.ronning@rana.kommune.no
Husk å skrive ned drømmen din, den er vel så viktig som dine ferdigheter. Du må også dokumentere dine ferdigheter.
Les søkerinformasjonen før du leverer fra deg ditt bidrag. Der står det mange nyttige og lure tips.

Lykke til :-)

Opprettet: 08.01.2018 09:25